joi, 5 februarie 2009

Romani violatori. Italienii cer castrarea. Declaratii

"Dacă un extraterestru ar veni pe Pământ şi m-ar întreba în ce sunt specializaţi românii, le-aş răspune: la viol. Deschiderea frontierelor spre est a fost cel mai mare dezastru pentru ţara noastră, pentru că a antrenat cel mai rău tip de imigranţi" senatorul Piergiorgio Stiffoni

Declaraţiile ministrului italian al Reformei Roberto Calderoli - romii responsabili de viol ar trebui castrati

Deci se poate mai rau decat la noi. Italienii ne descriu ca experti in viol. Mai mult , un alt imbecil propune castrarea romilor responsabili de viol. Inca incerc sa-mi gasesc cuvintele. Problema violurilor vine dintr-o tara in care mafia inca controleaza o regiune , in care oamenii mai repede merg la Il padrino sa-si rezolve problemele decat la Politie sau la alte institutii. Ei vin sa ne spuna noua ca suntem experti in viol si principala forta de munca in tara lor sunt imigrantii. 
Probabil italienii au si alte probleme mai importante decat un viol sau venirea extraterestrilor. Eu propun o alta lege in cadrul statului roman: interzicerea comercializarii medicamentului viagra pentru oameni de origine italiana de peste 60 de ani.Asa poate scapam de o serie de evazionisti imputiti si putori ordinare de pensionari infecti , libidinosi , scarbosi , nesimtiti cu burta ce acopera penisul de la varsta de 20 de ani cu pensia de 800 de euro ce nu isi permit sa locuiasca in italia si vin in romania sa vinda produse italiene originale "made in china". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu